COKSTILE MUKANA PRIX D’AMERIQUESSA

 

Cokstile
Kuva: Terhi Piispa- Helisten ( kuvia ei saa käyttää ilman kuvaajan lupaa)


Erik Bondon valmentama, Suomalaisen hevosenhoitajan Anu Intosen huolehtima ja Scuderia Santese Srl omistama norjalaisori Cokstile kiri Prix de Bourgognen voittajaksi 2.1.2022 Vincennesissä ja varmisti paikan Prix D’Amériqueen, joka juostaan 30.1.2022.

 

Cokstile oli ensimetreillä nopein. Vivid Wise As tuli vauhdilla ja haki johtopaikan. Gabriele Gelorminin ajama Cokstile sai paikan johtavan takaa. Ensimmäiset 600 m mentiin 04,9-kyytiä. Örjan Kihlström ajoi eteenpäin Don Fanucci Zetillä ja oli toisena toisen radan jonossa. Kihlström nosti suosikki Don Fanucci Zetin aikaisin kolmannen radan vetäjäksi, mutta Daniel Redénin  vuoden 2021 Elitloppet-voittajassa ei ollut parasta vetoa, ja se oli maalissa seitsemäs.  Lähdön toinen ruotsalaistoivo Missle Hill oli kuudes.

 

Lähdössä nähtiin poikkeuksellisen paljon laukkoja. Kuusi hevosta pilasi pelinsä laukkaan jo ensimmäisten satojen metrien aikana, näihin lukeutui mm. kakkossuosikki Zacon Gio.

 

Lähdön paras oli Gabriele Gelorminin ohjastama ja Chief Orlandon tallikaveri Cokstile, joka kiri johtavan takaa ykköseksi. Vivid Wise As kesti keulasta toiseksi ja terästamma Billie De Montfortia kolmas.

Vivid Wise As ja Billie de Montfort varmistivat myös Prix D`Amerique-paikat.

 

Norjalaissyntyinen ja italialaisomistuksessa kilpaileva Cokstile muistetaan parhaiten vuoden 2020 Elitloppetin sankarina. Tämän päivän voitosta Cokstile sai 54 000 euroa, jolla 9-vuotias ori nosti voittosummansa jo yli 1,1 miljoonaan euroon. Voittoaika oli 10,9a/ 2100 m.


                                                                     Cokstilen voittama lähtö Prix de Bourgogne

 



Anu Intonen on Cokstilen omistajan Renato Santesen firman Santese Srl:n työntekijä. Minne ori menee, sinne menee hoitajakin. Intosella kaksi muutakin huipputason "passia", Suomalaisille tuttu  Chief Orlando ja Stepping Spaceboy.

 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

MYRSKYRIN MUISTOLLE

HESYN LÖYTÖELÄINPÄIVÄT

TAIVAS VARJELE! HUH HUH MINKÄ SHOW:N SUOMALAISHEVOSET H.V. TUURI & HIERRO BOKO JÄRJESTIVÄT!

HYVIÄ ELÄKEPÄIVIÄ HETVIINA

TAIVAS VARJELE, PASSIN LIINU!

BODOMJÄRVEN MURHAPAIKALLA

CLICK BAIT & KING OF EVERYTHING KALMARIN TÄHDE

HUH HUH, HIERRO BOKO!

AUTETAAN YHDESSÄ LUONNONELÄIMIÄ

Kahtap Bolognassa kakkonen