Taivas Varjele! DAVIDSON DU PONT PRIX D`AMERIQUE PARAS

 





Taivas Varjele! Mikä hevonen!!! Mikä loppukiri!!!

Davidson du Pont oli Prix D`Ameriquen paras ja voitti 450 000 euroa.

Ajalla 11,3 / 2700 m.






Sunnuntaina ravimaailma pysähtyi seuraamaan maailman kovinta ravikilpailua Prix D`Ameriqueta. Kahdeksantoista hienoa hevosta starttasi Pariisin Vincennesissä.





Johtopaikka vaihtui alkumatkalla vähän väliä. Billie de Montfort johti hetken, samoin Galius, sitten Power ja Davidson du Pont, ennen kuin suosikki Etonnant pääsi johtoon.

 Vauhti oli rajua:  1200 m/ 12,1/, 1700m /10,5 ja 2200m /11,2.




 

Yoann Lebourgeois teki ratkaisunsa loppukaarteessa ja lähti ajamaan Galius:lla karkuun ja taktiikka meinasi onnistua. Galius johti selvästi, etäisyyttä oli jo parikymmentä metriä Davidson Du Pontiin, joka oli toisena ja näytti voittajalta. Ihmeori Davidson Du Pont aloitti takaa-ajon. Lensi loppusuoraa ja ennen kalkkiviivoja ehti ohi Galiuksen.





Flamme du Goutier nousi kolmanneksi, Vivid Wise As oli neljäs ja Hohneck viides. Etonnant taipui kahdeksanneksi, Cokstile oli yhdeksäs  ja Zacon Gio laukkasi lähtökiihdytyksessä ja hylättiin.


Prix D`Amerique 2022 tulokset


 

Davidson Du Pont on lähdön oikea voittaja. Ansaitsi voittonsa. Ori ollut kahdesti kakkonen Prix D’Amerique:ssa , vuonna 2020 ja 2021 Face Time Bourbonin voitettua lähdöt. Nyt ori on ykkönen ja nimensä kunniataulukkoon.




 

Voiton selvittyä Nicolas Baziren isoisä, Davidsonin omistaja- kasvattaja Jean-Yves Rayon puhkesi kyyneliin, sillä hän kertoi jo viikolla hevosurheilulle, miten paljon oli pelissä. Jännitys purkautui onnen ja helpotuksen kyyneliin, sillä isoisää jännitti lapsenlapsen joutuminen noin kovaan paikkaan. Sitä paitsi tätä voittoa oli odotettu jo kauan.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

MYRSKYRIN MUISTOLLE

HESYN LÖYTÖELÄINPÄIVÄT

TAIVAS VARJELE! HUH HUH MINKÄ SHOW:N SUOMALAISHEVOSET H.V. TUURI & HIERRO BOKO JÄRJESTIVÄT!

HYVIÄ ELÄKEPÄIVIÄ HETVIINA

TAIVAS VARJELE, PASSIN LIINU!

BODOMJÄRVEN MURHAPAIKALLA

CLICK BAIT & KING OF EVERYTHING KALMARIN TÄHDE

HUH HUH, HIERRO BOKO!

AUTETAAN YHDESSÄ LUONNONELÄIMIÄ

Kahtap Bolognassa kakkonen