AUTA UKRAINAN SOTAELÄIMIÄ

 

Ajatuksemme ovat nyt Ukrainassa. Ukraina on joutunut sotaan ja se tarkoittaa eläimille suurta kärsimystä. Sotatilanteessa eläimet ovat aina huonoimmassa tilanteessa. Sodalla on monia vaikutuksia eläinten hyvinvointiin sekä sota-alueella, että sen ulkopuolella. Ihmiset pakenevat kodeistaan ja ne, jotka eivät pysty ottamaan lemmikkejään mukaan, joutuvat jättämään ne selviämään yksin.

Lemmikkieläinten tuontia Ukrainasta useisiin EU-maihin on helpotettu, mutta silti moni eläin joutuu jäämään sodan keskelle. Näitä eläimiä voit auttaa parhaiten lahjoituksilla.

Auta Ukrainan eläimiä. Voit auttaa lahjoittamalla kissan - ja koiranruokaa sekä perustarvikkeita. Lahjoitukset voit ostaa Musti ja Mirri-myymälästä tai tuomalla kotoa myymälään. Musti ja Mirri tekee yhteistyötä Ilman rajoja ry ja Hesy ry kanssa. Lahjoitukset toimitetaan tarhoille, joissa on tällä hetkellä suurta pulaa ruuasta.

Ilman rajoja ry ja Hesy ry keräävät lahjoituksia ukrainalaisille koirille ja kissoille. Keräyspisteenä toimii Hesy ry:n tilat Muonamiehentie 7, 00390 Helsinki. Ensimmäinen erä lähtee Ukrainaa 11.3.2022, josta tavaroiden toimitus Ukrainan koiratarhoille jatkaa sovittujen toimittajien välittäminä. Suurin tarve on koirien kuivaruualla, eläimille tarkoitettuja mato – ja kipulääkkeitä, haavanhoitotarvikkeilla, vitamiinitahnaa ja muita ravinnelisiä.


Miten Ukrainan eläimiä voi auttaa?  https://sey.fi/miten-ukrainan-elaimia-voi-auttaa/

Auta Ukrainan eläimiä https://animalia.fi/2022/03/02/auta-ukrainan-elaimia/

Hätäapukeräys Ukrainan koirille https://kulkurit.fi/hataapukerays-apua-ukrainan-koirille-osallistu-auttamaan/

Suomelta iso helpotus Ukrainasta pakeneville lemmikeille https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/808dde23-16ec-4e40-b22e-96fbcbe14717

 

Kaikki apu on todella tärkeää, koska sodan vuoksi kaikki kallistuu, myös eläinten ruoka. Autetaan Mustin ja Mirrin kautta eläinsuojelijoita ja tarhoja, jotka tekevät todella arvokasta ja tärkeää työtä, kun Ukraina on sotatilassa.

Kävin ostamassa Musti ja Mirri-myymälästä lahjoitukset. Ostin kissoille – ja koirille kuivaruokaa sekä vitamiinitahnaa/ ravinnelisää. Käy sinäkin lahjoittamassa. Jokaisen lahjoitus on tärkeä ja arvokas.

 


 

 

 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

MYRSKYRIN MUISTOLLE

HESYN LÖYTÖELÄINPÄIVÄT

TAIVAS VARJELE! HUH HUH MINKÄ SHOW:N SUOMALAISHEVOSET H.V. TUURI & HIERRO BOKO JÄRJESTIVÄT!

TAIVAS VARJELE, PASSIN LIINU!

HYVIÄ ELÄKEPÄIVIÄ HETVIINA

BODOMJÄRVEN MURHAPAIKALLA

HUH HUH, HIERRO BOKO!

CLICK BAIT & KING OF EVERYTHING KALMARIN TÄHDE

Kahtap Bolognassa kakkonen

KAPTAH VOITTOON BOLOGNASSA