TAIVAS VARJELE CORAZON COMBO!!!!

 


 

Corazon Combo
kuva: Iita- Maria Ahtiainen 

Koko viikon ravimaailma puhui vain kohuvarsasta Tetrick Waniasta.

Nyt ravimaailmassa puhutaan supervarsasta Corazon Combosta.

Vermossa keskiviikkona 13.4.2022 oli kolmevuotislähtö, josta koko ravimaailma puhui viikon verran. Lähdössä oli viisi varsaa. Pekka Korven Corazon Combo ylitti maaliviivan ennen Tetrick Waniaa.

 

Corazon Combo
Kuva: Iita- Maria Ahtiainen


Pekka Korpi panosti starttiin ja sai helposti keulat. Corazon Combo sai vetää kierroksen maltillisista 18,8-kyytiä. Tetrick Wania nousi Corazon Combon rinnalle, kolmas puolikas paineltiin 10,4-vauhtia. Vauhti pysyi kovana myös päätöspuolikkaalla. Corazon Combo vastasi maaliin asti ja jatkaa uraansa yhdeksän kisan jälkeen vailla tappioita. Tetrick Wania joutui tyytymään kakkossijaan ja Luciano Bryne tuli kolmanneksi aivan kärkiparin tuntumassa. Voittajavaljakko sai hienot kannustukset yleisöltä, jota oli paljon paikalla katsomassa maailmanluokan menoa.


                                                              Vermossa 13.4.2022




Pekka Korven Star Racing Oy ja Ilkka Herlinin Wipunen varainhallinta Oy ovat Corazon Combon omistajat ja kasvattajat. Corazonin isä on Pekka Korven menestyksekäs kilpahevonen Express Duo, jonka hän on kasvattanut yhdessä Stoeterij Merettin kanssa. Pekka Korpi on ajanut kilpaa ja valmentanut myös Express Duon isää Express Itiä ja emää Dolce Merettiä. Corazon Combon emä on Korven kasvattama Arctic Secret, joka kilpaili emän emä Secret Mystressin tavoin Pekka Korven valmennuksesta.


Corazon Combo
Kuva: Iita- Maria Ahtiainen 


Corazon Combo on hyvä lähtemään tosi kovaa, ravaaminen helppoa, osaa mennä vain ravia,  kova fysiikka ja kultainen kilpailupää ja huh hei mitkä hermot varsalla. Voittajaesittelyssä seisoo rauhallisesti paikoillaan kerta toisensa jälkeen ja katselee vain ympärilleen. Ei ole tietoakaan minkäänlaisesta kuumenemisesta. Pekka Korvella ollut varsat aina fiksusti käyttäytyviä, rauhallisia ja menestyneitä.

Tästä hevosesta kuullaan vielä ja pitkään. Mielenkiinnolla jään seuraamaan jatkoa.


Corazon Combo 
Kuva: Iita- Maria Ahtiainen




























Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

MYRSKYRIN MUISTOLLE

HESYN LÖYTÖELÄINPÄIVÄT

TAIVAS VARJELE! HUH HUH MINKÄ SHOW:N SUOMALAISHEVOSET H.V. TUURI & HIERRO BOKO JÄRJESTIVÄT!

HYVIÄ ELÄKEPÄIVIÄ HETVIINA

TAIVAS VARJELE, PASSIN LIINU!

BODOMJÄRVEN MURHAPAIKALLA

CLICK BAIT & KING OF EVERYTHING KALMARIN TÄHDE

HUH HUH, HIERRO BOKO!

AUTETAAN YHDESSÄ LUONNONELÄIMIÄ

Kahtap Bolognassa kakkonen