CORAZON COMBO SEPPELE-AJON YKKÖNEN

 


 

Corazon Combo 10 starttia ja 10 voittoa
Kuva:Iita- Maria Ahtiainen
( kuvia ei saa käyttää ilman kuvaajan lupaa)

 Äärettömän lahjakas varsalupaus Corazon Combo, joka voitti Vermossa 13.4.2022 Tetrick Wanian, sai tänään Vermossa Seppele-Ajossa uransa tämänhetkisen helpoimman voiton.

Ori sai johtopaikan pahimmalta vastustajalta Luciano Bryneltä. Matkavauhti oli rauhallista, kun mentiin 18,6-vauhtia avauskierros ja kolmas puolikas vain 24,3-vauhtia. Lopussa varsatähti meni sen verran, kun voittoon tarvittiin. Hyvä, kun varsa saa välillä helpon startin. Ori kävi vähän niin kuin 11 000 euron hiitillä.  Voittoaika 18,6a / 2120 m.

Corazon Combo juossut kymmenen starttia ja kymmenen kertaa voittanut ja jatkaa uraansa yhä tappioitta. Wau, mikä hevonen!


Carazon Combo jatkaa uraansa tappioitta
Kuva: Iita- Maria Ahtiainen
 (kuvia ei saa käyttää ilman kuvaajan lupaa)



Star Racing Oy ja  Wipunen varainhallinta Oy ovat Corazon Combon omistajat ja kasvattajat. Corazon Combon isä on Pekka Korven huippuravuri Express Duo, jonka hän on kasvattanut yhdessä Stoeterij Merettin kanssa. Pekka Korpi on ajanut kilpaa ja valmentanut myös Express Duon isää Express Itiä ja emää Dolce Merettiä. Corazon Combon emä on Korven kasvattama Arctic Secret, joka kilpaili emän emä Secret Mystressin tavoin Pekka Korven valmennuksesta.


Corazon Combo
Kuva: Iita- Maria Ahtiainen
(kuvia ei saa käyttää ilman kuvaajan lupaa)


Corazon Combo on hyvä lähtemään tosi kovaa, ravaaminen helppoa, osaa mennä vain ravia, kova fysiikka ja kultainen kilpailupää ja huh hei mitkä hermot varsalla. Voittajaesittelyssä seisoo rauhallisesti paikoillaan kerta toisensa jälkeen ja katselee vain ympärilleen. Ei ole tietoakaan minkäänlaisesta kuumenemisesta. Pekka Korvella ollut varsat aina fiksusti käyttäytyviä, rauhallisia ja menestyneitä.

Corazon Combo
Kuva: Iita- Maria Ahtiainen
 ( kuvia ei saa käyttää ilman kuvaajan lupaa)


Tästä hevosesta kuullaan vielä ja pitkään. Mielenkiinnolla jään seuraamaan jatkoa.






Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

MYRSKYRIN MUISTOLLE

HESYN LÖYTÖELÄINPÄIVÄT

TAIVAS VARJELE! HUH HUH MINKÄ SHOW:N SUOMALAISHEVOSET H.V. TUURI & HIERRO BOKO JÄRJESTIVÄT!

TAIVAS VARJELE, PASSIN LIINU!

HYVIÄ ELÄKEPÄIVIÄ HETVIINA

HUH HUH, HIERRO BOKO!

BODOMJÄRVEN MURHAPAIKALLA

CLICK BAIT & KING OF EVERYTHING KALMARIN TÄHDE

Kahtap Bolognassa kakkonen

KAPTAH VOITTOON BOLOGNASSA