KOHUA HERÄTTÄNYT MAKETHEMARK ST.MICHEL-AJOSSA KAKKONEN

 

Makethemark💗
Kuva: Terhi Piispa- Helisten
(kuvia ei saa käyttää ilman kuvaajan lupaa)


 

Sosiaalisessa mediassa on keskusteltu ahkerasti kuluneella viikolla hevosvalinnoista St.Michel-Ajoon. Etenkin vuoden 2019 St.Michel-Ajon voittaja Makethemark on saanut kovaa arvostelua.  Hevosta ovat arvostelleet myös raviasiantuntijat. Tässä muutamia poimittuja lauseita: ” täytehevonen”, ”hutivalinta”, ”pari vuotta yössä ollut”, ”kolmosdivarilainen”, ”ei kuulu lähtöön”, ” Lieksan iltaraveihin, jossa olisi mahdollista sijoille 3–4”, ”menneen vuosien tähti”, ”tunnelmaa lannistaa tämän hevosen osallistuminen lähtöön”.

Makethemark saapui Mikkeliin jo kolmannen kerran. Maharajah ja Global Naughtyn poika on kilpaillut tänä vuonna neljästi irtopalaleikkauksesta toivuttuaan. Stall NIAN omistama ori piti lähes yhdeksän kuukauden tauon ja on sen jälkeen kilpaillut ihan loistavasti.  Viimeisin startti ennen St.Michel-Ajoa oli 6.7.2022 Lindesbergissä, jossa ori pääsi kiriin vasta viime hetkellä ja tulikin terävästi kolmanneksi Bubble Effen voittamassa lähdössä. Jossiteltavaa kuitenkin jäi. Hevonen tuli voimat tallessa maaliin. Markethemark on kilpaillut vuosina 2021–2022 yhtensä vain yhdeksän kertaa.




Markethemark pääsi, jopa Ilta-Sanomiin kohua herättäneenä hevosena: https://www.is.fi/ravit/art-2000008949097.html

 

St.Michel-Ajossa nähtiin tulinen kiihdytys, kun yhteen ottivat Global Withdrawl ja Next Direction. Ensimmäiset 500 m / 07,0-vauhtia ja kierros 08,5-vauhtia. Run For Royalty oli johtaneen Global Withdrawlin takana. Run For Royalty löysi loppukaarteessa kiritilan ja  juoksi ykköseksi. Toiseksi sijoittui Makethemark jolla jäi jossiteltavaa taas kerran, koska sai ihan viime hetkellä kiritilat ja kiri tulisesti kakkoseksi. Kolmanneksi tuli Global Withdrawl. Run For Royalty ja Makethemark saivat molemmat upean tuloksen 09,9a / 1609m.






St.Michel-Ajo 2022 loppusuora
Kuva: Anette Naroma
( kuvia ei saa käyttää ilman kuvaajan lupaa)





St.Michel-Ajo 2022 loppusuora
Kuva: Anette Naroma
( kuvia ei saa käyttää ilman kuvaajan lupaa)


Makethemark näytti, että kuului todellakin lähtöön mukaan. Hyvä Makethemark. Hieno hevonen oli saatu lähtöön mukaan.⭐ Raviurheilu on sellainen laji, että lähdöt pitää ensiksi juosta ja sen jälkeen voi sitten spekuloida lähdön tapahtumia. Epäurheilumaista haukkua kilpailijat ennen kuin lähtö on juostu. Oli hienoa nähdä,että Makethemark oli selättänyt vaikeudet ja tullut takaisin omalle tasolleen. Hyvät tulee aina takaisin 💗

 


Makethemark💗
Kuva: Terhi Piispa- Helisten
(kuvia ei saa käyttää ilman kuvaajan lupaa)


















Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

MYRSKYRIN MUISTOLLE

HESYN LÖYTÖELÄINPÄIVÄT

TAIVAS VARJELE! HUH HUH MINKÄ SHOW:N SUOMALAISHEVOSET H.V. TUURI & HIERRO BOKO JÄRJESTIVÄT!

TAIVAS VARJELE, PASSIN LIINU!

HYVIÄ ELÄKEPÄIVIÄ HETVIINA

BODOMJÄRVEN MURHAPAIKALLA

HUH HUH, HIERRO BOKO!

CLICK BAIT & KING OF EVERYTHING KALMARIN TÄHDE

Kahtap Bolognassa kakkonen

KAPTAH VOITTOON BOLOGNASSA