CHIEF ORLANDO JÄLLEEN YKKÖNEN!

 

 

Chief Orlando 💖
maalaus: Vieno Laine

Suomalaisille tuttu Chief Orlando voitti 11.3.2023 Premio Giornata Della Donna-lähdön Palermossa! Se oli tälle vuodelle jo toinen voitto!!!




Casillo Gennaron valmennuksesta Orlando Mattia valmennukseen  siirtynyt Chief Orlando johti lähdöstä maaliin ja millä tyylillä lähdön voittikaan!!! Loppusuoralla Norjassa syntynyt Orlando Vicin ja Muito Bonitan poika hyvästeli muut ja voitti lähdön yli 10 metrillä!!!! Wautsi!!! Aika  13,5 / 2000 m.




Suomen lämminveriparhaimmisto koki kovan menetyksen, kun Scuderia Santese osti Elitloppet-edustajamme Chief Orlandon vuonna 2020.

En voi sanoin kuvailla miten sydäntäni lämmittää tämän päivän voitto💖  Grödem Steinin & Kartevoll Jim B:n kasvattama ori oli kyllä todella hyvä.

Lähdön voi katsoa: https://ippica.snai.it/prestazioni/T/IT37845?signature=c774b201f5559a1a1d51bbd50e597f56669c89850a1470d0f701dbd36726f3b6

 

Chief Orlando varsana 💖
kuva: Stein Grodem
( kuvaa ei saa käyttää ilman kuvaajan lupaa)

 

Chief Orlando varsana 💖
kuva: Stein Grodem
( kuvaa ei saa käyttää ilman kuvaajan lupaa)








Onko Päällikkö vähän unohdettu hevonen, kun viime vuonna ei ole tullut toivottua menestystä? Hevosurheilu ja Maaseudun Tulevaisuus lopettaneet taas Chief Orlandosta kirjoittamiset. Pitäisi olla sen verran mielenkiintoa, kun kyseessä sentään hevonen, joka edusti Suomea vuonna 2020 Elitloppetissa.

 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

MYRSKYRIN MUISTOLLE

HESYN LÖYTÖELÄINPÄIVÄT

TAIVAS VARJELE! HUH HUH MINKÄ SHOW:N SUOMALAISHEVOSET H.V. TUURI & HIERRO BOKO JÄRJESTIVÄT!

TAIVAS VARJELE, PASSIN LIINU!

HYVIÄ ELÄKEPÄIVIÄ HETVIINA

HUH HUH, HIERRO BOKO!

BODOMJÄRVEN MURHAPAIKALLA

TUHKIMOTARINA HEVONEN STALLONE PYSÄYTTI NYT VUOROSTAAN LISSUN EERIKIN

LÖYTÖKISSAN CARAN TARINA

CLICK BAIT & KING OF EVERYTHING KALMARIN TÄHDE