TAIVAS VARJELE! HUH HUH MINKÄ SHOW:N SUOMALAISHEVOSET H.V. TUURI & HIERRO BOKO JÄRJESTIVÄT!


 

Taivas varjele! Suomalaisjuhlat norjassa!

11.6.2023 Norjassa juostiin Oslo Grand Prix-päivänä  lämminveristen  kakkoskisa sekä Alm Svartens Åreslopp. H.V. Tuuri & Hierro Boko juoksivat arvokkaat voitot Suomeen.

 

 

                                                               H.V.TUURI

 

Huh huh minkä teit H.V. Tuuri!!!! Turon & H.V. Kipinän poika järjesti sellaiset elämykset Suomen ravikansalle, että oksat pois. Melkoinen taistelija on tämä hevonen. Huh huh, vieläkin menee kylmät väreet.

                                                                                          (Nro3) H.V. Tuuri

Alm Svartens Äreslopp-lähdössä H.V. Tuuri taisteli keulassa maaliin asti ja voitti lähdön ajalla 20,2a/1609 metriä. Lootus-Tallin omistama & kasvattaja ori voitti 22 659 €.

Lähtökiihdytys oli tulinen,  jossa  yhteen ottivat  Bäcklös Uriel & H.V. Tuuri. Iikka Nurmonen joutui heti alussa avaamaan korvat Lootus Tallin kasvattamalta oriilta ja pääsi lopulta keulaan. Lähdön suosikki Tangen Bork laukkasi heti alkuun. Lähdön kovimman vastuksen antoi kuolemanpaikalla juossut Järvsöodin, joka näytti loppusuoralla, että voittaa lähdön, mutta H.V. Tuuri ei ollut sanonut vielä viimeistä sanaa ja työnsi turpansa ensimmäisenä maalilinjalle. Bäcklös Uriel oli kolmas maalissa.

Väliajat: ensimmäiset  500 m / 20,4,  1000 m / 21,4 , viimeiset  500 m / 18,5.

H.V. Tuuri on antanut Suomen ravikansalle ennenkin mahtavia elämyksiä. Vuonna 2020 ori voitti kahdesti Ranskassa ja vuonna 2021 oli  Elitkampenissa toinen.

 

 


                                                   


                                                





                                                                           HIERRO BOKO

 

Sitten oli Hierro Bokon vuoro ja huh hei minkä show:n järjesti!!!! Lämminveristen kakkoskisan voitti Hannu Korven valmentama ja Boko Stables Holland B.V. kasvattama Hierro Boko  ajalla 1 609 m / 10,4a, joka on ruunan uusi ennätys.

Toisessa parissa  ulkona juossut  From Aboven & Staro Almightyn poika lähti takasuoralla kiriin, mutta ei näyttänyt loppukaarteessa voittajalta. Maalisuoralla Hiero Bokolta löytyi uusi vaihde päälle ja lensi kolmatta rataa pitkin terävällä kirillä 13 595 € arvoiseen voittoon. Kuskilla oli aikaa nostaa käsi voiton merkiksi jo hyvissä ajoin ennen maalia.

Väliajat: ensimmäiset  500 m / 09,5,  1000 m/ 11,0, viimeiset  500 m/ 09,9.

Lauantaina 18.6.2023  Hierro Boko juoksee Kouvolassa Kymi Grand Prix-kilpailussa, jossa voittaja saa 100 000 €.








Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

MYRSKYRIN MUISTOLLE

HESYN LÖYTÖELÄINPÄIVÄT

HYVIÄ ELÄKEPÄIVIÄ HETVIINA

TAIVAS VARJELE, PASSIN LIINU!

BODOMJÄRVEN MURHAPAIKALLA

CLICK BAIT & KING OF EVERYTHING KALMARIN TÄHDE

HUH HUH, HIERRO BOKO!

AUTETAAN YHDESSÄ LUONNONELÄIMIÄ

Kahtap Bolognassa kakkonen