TAIVAS VARJELE, PASSIN LIINU!


 

Taivas varjele, Passin Liinu! Passin Liinu järjesti sellaisen show:n että huh huh!

30.8.2023 Rovaniemen Jani Pekkala Kurottajapalvelu-lähdön piti olla ravikuninkaan Evartille läpi huuto juttu, mutta toisin kävi.

Sauli ja Tarja Martimon super-tamma  Passin Liinu ei ollut vielä sanonut viimeistä sanaa ja järjesti jättisuosikille tappion. Huh huh mikä hevonen!

Passin Liinu seuraili johtanutta Villi-Riikkaa ja  Evartti juoksi kauempana takana( kolmas ulkona). Passin Liinu tuli toiselle radalle ja otti muutaman merkityksettömän laukka askeleen ja pääsi johtoon takasuoralla. Loppukurvissa Olavi Sarajärven kasvattama super-tamma lähti karkuun pitämällä reipasta vauhtia yllä loppuun asti eikä päästänyt missään vaiheessa Evarttia rinnalle. Apassin ja Vinha Ilon tyttären voittoaika 25,6/2120 m. Väliajat: ensimmäiset  500 m / 29,5 ,  1000 m / 28,0 ja viimeinen  500 m / 24,0.


 
9.9.2023 Oulussa Neste Hiirosen tammadivisioonafinaalissa Passin Liinu oli lähdön paras. Super-tamma juoksi alussa  viidentenä parissa ulkona, mutta kun matkaa oli juostuna 1000 metriä niin Passin Liinu lähti kolmannelle radalle ja loppusuoralla jo neljättä rataa ja  terävällä kirillä voitti lähdön. Väliajat: ensimmäiset  500 m / 30,5 , 1000m / 30,5 ja viimeinen 500m / 25,5.

 
Sen vaan sanon, että tulevaisuudessa tullaan joskus näkemään Passin Liinu kuninkuusraveissa. Erittäin upea hevonen.

 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

TAIVAS VARJELE! WAU, MIKÄ JUOKSU HIERRO BOKO!

MYRSKYRIN MUISTOLLE

BODOMJÄRVEN MURHAPAIKALLA

TAIVAS VARJELE! HUH HUH MINKÄ SHOW:N SUOMALAISHEVOSET H.V. TUURI & HIERRO BOKO JÄRJESTIVÄT!

HUH HUH, HIERRO BOKO!

TUHKIMOTARINA HEVONEN STALLONE PYSÄYTTI NYT VUOROSTAAN LISSUN EERIKIN

CHIEF ORLANDO JÄLLEEN YKKÖNEN!

TRAAGINEN KOHTALO: RAVIKUNINGAS ON KUOLLUT

SAINT BOY KALTOINKOHDELTU OLYMPIALAISISSA

HYVÄT TULEE AINA TAKAISIN!!! TUHKIMOTARINA HEVONEN ATUPEM!