TAIVAS VARJELE, PASSIN LIINU!


 

Taivas varjele, Passin Liinu! Passin Liinu järjesti sellaisen show:n että huh huh!

30.8.2023 Rovaniemen Jani Pekkala Kurottajapalvelu-lähdön piti olla ravikuninkaan Evartille läpi huuto juttu, mutta toisin kävi.

Sauli ja Tarja Martimon super-tamma  Passin Liinu ei ollut vielä sanonut viimeistä sanaa ja järjesti jättisuosikille tappion. Huh huh mikä hevonen!

Passin Liinu seuraili johtanutta Villi-Riikkaa ja  Evartti juoksi kauempana takana( kolmas ulkona). Passin Liinu tuli toiselle radalle ja otti muutaman merkityksettömän laukka askeleen ja pääsi johtoon takasuoralla. Loppukurvissa Olavi Sarajärven kasvattama super-tamma lähti karkuun pitämällä reipasta vauhtia yllä loppuun asti eikä päästänyt missään vaiheessa Evarttia rinnalle. Apassin ja Vinha Ilon tyttären voittoaika 25,6/2120 m. Väliajat: ensimmäiset  500 m / 29,5 ,  1000 m / 28,0 ja viimeinen  500 m / 24,0.


















 




9.9.2023 Oulussa Neste Hiirosen tammadivisioonafinaalissa Passin Liinu oli lähdön paras. Super-tamma juoksi alussa  viidentenä parissa ulkona, mutta kun matkaa oli juostuna 1000 metriä niin Passin Liinu lähti kolmannelle radalle ja loppusuoralla jo neljättä rataa ja  terävällä kirillä voitti lähdön. Väliajat: ensimmäiset  500 m / 30,5 , 1000m / 30,5 ja viimeinen 500m / 25,5.

 
























Sen vaan sanon, että tulevaisuudessa tullaan joskus näkemään Passin Liinu kuninkuusraveissa. Erittäin upea hevonen.





 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

MYRSKYRIN MUISTOLLE

HESYN LÖYTÖELÄINPÄIVÄT

TAIVAS VARJELE! HUH HUH MINKÄ SHOW:N SUOMALAISHEVOSET H.V. TUURI & HIERRO BOKO JÄRJESTIVÄT!

HYVIÄ ELÄKEPÄIVIÄ HETVIINA

BODOMJÄRVEN MURHAPAIKALLA

CLICK BAIT & KING OF EVERYTHING KALMARIN TÄHDE

HUH HUH, HIERRO BOKO!

AUTETAAN YHDESSÄ LUONNONELÄIMIÄ

Kahtap Bolognassa kakkonen