TUHKIMOTARINA HEVONEN GU D`HERIPRE MUKANA PRIX D´AMERIQUESSA 2024




 

Tuhkimotarina hevonen Gu D`Heripre juoksee tänään suomenaikaa 17:20  Prix D´Ameriquessa Vincennesin raviradalla. Vuoden 2021 Prix D`Amerique - kolmonen tekee uudelleen paluuta huipulle. Prix D`Amerique on maailman arvostetuimpia ravikilpailuja.

Gu D' Heripren takajalka murtui huhtikuussa 2021 ja jäi pitkälle sairauslomalle.  Ecurie d'Héripré & Valcke Samuel & Plouvier-Quintin Marie & Quintin Eugenie, kasvattama ori loukkasi takasääriluunsa hiitillä Haras de Ginaissa. Jalka leikattiin välittömästi ja murtumakohtaan laitettiin metallilevy. Alkuun Ecurie D'Heripren omistama ori jäi kahden kuukauden karsinalevolle.

Vuosi 2022 oli vaisu loukkaantumisen jälkeen:  10 starttia ja yhden kerran voitti ja kerran oli kolmas.

Vuosi 2023 alkoi samalla tavalla: ei ollut paljon kirjoitettavaa. Oli vain 6 starttia ja yksi kolmossija kunnes, Coctail Jetin &Vedetta D´Heripren poika voitti juuri sopivaan aikaan lähtönsä 31.12.2023 ja pääsi suoraan mukaan Prix D` Amerique 2024. Taivas varjele millä tyylillä: koko matka juoksi kolmatta rataa kovavauhtisessa lähdössä ja irtosi lopussa helppoon voittoon. Väliajat:  1500 m / 05,3 ,  1000 m/ 08,0,  500 m/ 09,8. Voittoaika 2100m/ 10,0. Mainittakoon vielä, että edellinen voitto oli peräti 1,5-vuoden takaa, mikä tekee tästä entistä hienomman.

Startit voi katsoa: https://www.letrot.com/stats/chevaux/gu-d%27heripre/ZWR8ZAACCgAW/courses?

Hyvät tulee aina takaisin! Onnea matkaan Gu D´Heripre💓 Se on jo suuri voitto, että pääsee osallistumaan kyseiseen lähtöön.

Lähtölista Prix D`Amerique 2024





Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

MYRSKYRIN MUISTOLLE

HESYN LÖYTÖELÄINPÄIVÄT

TAIVAS VARJELE! HUH HUH MINKÄ SHOW:N SUOMALAISHEVOSET H.V. TUURI & HIERRO BOKO JÄRJESTIVÄT!

HYVIÄ ELÄKEPÄIVIÄ HETVIINA

TAIVAS VARJELE, PASSIN LIINU!

BODOMJÄRVEN MURHAPAIKALLA

Kahtap Bolognassa kakkonen

CLICK BAIT & KING OF EVERYTHING KALMARIN TÄHDE

HUH HUH, HIERRO BOKO!

AUTETAAN YHDESSÄ LUONNONELÄIMIÄ